Reklama
 
Blog | Martin Rosocha

Předpověď

Venku je nádherně. Dokonalé počasí, bez jediného mráčku. Ideální teploty, tu a tam se objevuje bílý beránek, dva beránci, stádo beránků.

Jasná obloha dýchá předpisovými teplotami léta, azurová modř dává věštit Středomoří. Stupeň zátěže poprvé hluboko pod stupněm jedna, lehce pofukuje.

Zopakujme si vše ještě jednou. Venku je nádherně. Dokonalé počasí, tu a tam mráček. Vysoké teploty, občasný výskyt stáda beránků, dvou stád, tří stád. Lehká oblačnost dýchá vysokými teplotami a je prosvícena azurovou modří. Stupeň zátěže jedna zve davy na procházku, vítr zvedá prach.

Pro ty, kteří přišli s lehkým zpožděním. Venku je nádherně. Dokonalé počasí, tu a tam vysvitne sluníčko. Ze zatažené oblohy počíná lehce poprchávat, mračna se počínají kupit. Je příjemně. Stupeň zátěže mezi stupněm jedna a dvě, zvedá se bouřlivý vítr.

Reklama

Pro připomenutí. Venku je nádherně. Dokonalé počasí, zčernalá obloha. Teploty spadly na příjemných deset stupňů, hrozivá mračna křižují blesky. Svěží déšť skrápí ztemnělou zem. Stupeň zátěže dva dává tušit, proč zůstal leckdo doma. Blíží se vichřice.

Už jsem se zmiňoval? Venku je nádherně. Dokonalé počasí, oblohu nelze rozeznat. Teploty atakují nulu. Zemi bičují proudy deště se sněhem. Je příjemně. Stupeň zátěže překročil stupeň dva. Vichřice mohutní.

Nutno podotknout, že je venku nádherně. Dokonalé počasí, naprostý chaos, hustá tma je prosvětlovaná tisící blesků. Konec světa. Krupobití jako by nemělo konce. Voda zaplavuje vše, teploty spadly k minus pěti. Stupeň zátěže hluboko za číslem tři. Vichřice přechází v orkán.

Na konec pořadu pro jistotu shrnujeme dnešní počasí. Venku je nádherně. Dokonalé počasí, apokalypsa. Připravte archy. Rtuť zamrzla. Stupeň zátěže sedm. Orkán je slabé slovo. Je příjemně.

 

Slunce v duši.

Váš Nečas.